Alaska Pollock filé, 110-170g

Feldt's Fisk

Alaska Pollock filé från Feldts Fisk för storkök, café och restaurang. Alaska pollockfilé är skinn och benfri. Filén kommer styckfryst. Med denna filén kan man tillaga på alla sätt, både koka, steka och ha i ugn. Perfekt middagsalternativ till hela familjen. Feldt's Fisk & Skaldjur värnar om miljön och satsar därför på ett MSC-certifierat fiske. Alaska pollock filé är fiskad i Stilla havet. Något som kan vara bra att veta för allergiker är att torskfilén är helt utan spår av gluten, mjölk, ägg, kräftdjur och nötter.

  • Alaska Pollock filé från Feldts Fisk
  • Skinn och benfri
  • MSC-certifierat fiske

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.54311
Lev. Art. Nr.4113
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall72 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se