Aloe Vera, LaLa Fruits

NOBE Aloe Vera

Aloe Vera La La Fruits med smak av tropiska frukter från NOBE. Den stora nyheten i dryckesfamiljen NOBE, är La La Fruits som för oss till södra breddgrader. Endast naturliga färger och smaker, gör Aloe Vera drycken till en given succé. Fruktbitar från Aloe Vera gör den så älskad, och La La Fruits innehåller hela 50% Aloe Vera. Det är en klassisk ingrediens i många skönhetsprodukter, vilket naturligt skyddar din hud och har en läkande förmåga.

  • La La Fruits med smak av exotiska frukter
  • 50 % Aloe Vera
  • Endast naturliga färger och smaker

Säljes i snygga flaskor innehållande 500 ml. En förpackning ger dig 20 flaskor. Perfekt för gym, caféer, kiosker, föreningar och andra törstiga verksamheter.

Produktspecifikation

LeverantörVitamin Well AB
VarumärkeNOBE Aloe Vera
Försäljningsenhet20x500ml
Vårt Art. Nr.60879
Lev. Art. Nr.7110
Antal st per krt20 st
Antal krt per pall50 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från NOBE Aloe Vera

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se