Alteco, malet

Lavazza

Ekologiskt och malet kaffe, Alteco, från Lavazza. Med aromer av honung och torkad frukt, är det här ett utsökt malet kaffe med en rund kakaofinish. På låg värme, under en längre tid, har börnorna rostats för en perfekt balans mellan arom och smakupplevelse. Bönorna kommer från de finaste sluttningarna i Centralamerika och vackra berg i Afrika. 100% ekologisk och gjord på Arabicabönor som värnar om vår miljö.

  • Ekologiskt och malet kaffe, Alteco
  • Rostning: Mellan
  • Arabica (Ekologiska bönor)
  • Arom av honung, torkad frukt och choklad
  • 24x100g

Kaffet har både EU:s ekologiska certifiering och UTZ, för bättre villkor i landbruket. Ett hållbart och säkert val för din kaffeservering på café, restaurang, hotell, förening eller hotell!

Produktspecifikation

VarumärkeLavazza
Försäljningsenhet24x100g
Vårt Art. Nr.61067
Lev. Art. Nr.5185
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall130 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lavazza

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se