Anis Malen

Santa Maria

Anis Malen i storköksförpackning för restaurang från Santa Maria. Anis används flitigt som smaksättning av matbröd och skaldjur. Med dess utpräglade lakritssmak, är anis en välanvänd smaksättning i flera spritsorter. Sprit på anis älskas världen över. I Grekland gäller ouzo, I Frankrike avnjuts anisette, i Turkiet står raki på bordet, medan vi i Sverige bälgar i oss OP Andersson och andra snapsar i överflöd.

Anis Malen 101172 är förpackad i nya Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter plastburken. Ersätter artikelnummer 6202.

  • Har en sötaktig, aromatisk lakritsliknande smak
  • Lukten av anis uppskattas hos många papegojoroch blandas därför ofta in i fågelsand
  • FSC-certifierad och miljöoptimerad förpackning

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x460g
Vårt Art. Nr.52016
Lev. Art. Nr.101172
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se