Blötläggningsmedel, Apex Pot & Pan Soak

ECOLAB

Apex Pot Pan Soak är ett blötläggningsmedel i fast form för grovdisk. Genom att blötlägga din grov disk i medlet så slipper du att omdiska och på så sett vinner du tid och får lägre diskkostnader. Tar snabbt bort fläckar och smuts, även fastbrända beläggningar och dessutom är det är helt ofarligt vid kontakt av hud.

  • Blötläggningsmedel för grovdisk
  • Tar bort fläckar, smuts och även fastbrända beläggningar
  • Ofarlig vid hudkontakt

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet3x6.81kg
Vårt Art. Nr.53077
Lev. Art. Nr.9089630
Antal st per krt3 st
Antal krt per pall128 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se