Maskindiskmedel, Apex Power NC

ECOLAB

Maskindiskmedel i fast form (block) med en exceptionell kompetens att rengöra i mjukt vatten. Disken blir skinande ren och produkten är Svanen-märkt. Dessa smidiga block är enkla att använda och medför inget spill. Medlet skyddar glasen mot etsning och är helt ofarligt för huden. Helt enkelt ett effektivt och hållbart maskindiskmedel för maximalt resultat.

  • Maskindiskmedel i fast form (block) 
  • Svanen-märkt
  • Säljes 4x3 kg

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet4x3kg
Vårt Art. Nr.51744
Lev. Art. Nr.9087450
Antal st per krt4 st
Antal krt per pall77 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se