Blötläggningsmedel, Apex Presoak

ECOLAB

Blötläggningsmedel för bestick i fast form från ECOLAB. Detta medel hjälper er att få härligt gnistrande bestick. På ett imponerande sätt tar det bort beläggningar och den är dessutom ofarlig vid hudkontakt. Med ett effektivt blötläggningsmedel blir det mindre omdisk vilket i sin tur leder till en lägre diskkostnad. Tack vare medlets alkalitet ocg enzymer så bryts beläggningar av protein och stärkelse ned på ett sätt som vore omöjligt vid endast maskindisk. Bestick av silver återfår sitt ursprungliga skimmer och elegans.

  • Blötläggningsmedel för bestick
  • Tar bort starka beläggningar av protein och stärkelse
  • Säljes 3 x 1,8 kg

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet3x1.8kg
Vårt Art. Nr.51746
Lev. Art. Nr.9089550
Antal st per krt3 st
Antal krt per pall132 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.