Maskindiskmedel, Apex Ultra NC

ECOLAB

Apex Ultra NC är ett maskindiskmedel i fast form som har en exceptionell förmåga att rengöra och ta bort fläckar i medelhårt vatten. Diskningen håller högsta klass och produkten är dessutom svanen-märkt. Blocken är smidiga att använda och medför inget spill. Kan användas till de flesta material (tex porslin, glas och rostfritt). Medlet skyddar mot etsning mot glasen och är ofarligt för huden.

  • Maskindiskmedel för medelhårt vatten
  • Svanen-märkt
  • Säljes 4x3 kg

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet4x3kg
Vårt Art. Nr.51990
Lev. Art. Nr.9087570
Antal st per krt4 st
Antal krt per pall77 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se