Arrowrot

Santa Maria

Arrowrot från Santa Maria. Arrowroten används istället för mjöl och är helt smak- och luktfri. Denna stärkelse är perfekt för matlagning och vid redning av till exempel såser, soppor och stuvningar. Vid mjölredning finns alltid risken att såsen får en mjölig smak, men den risken slipper man helt med arrowroten. En annan fördel är att såsen som reds med arrowrot behåller sin klarhet vilket är högst vitalt vid tillverkning av till exempel rödvinssås. En bra produkt för glutenallergiker. Arrowroten odlas inte i Sverige utan växer främst i Väst- och Ostindien.

Den är förpackad i nya Taste pack från Santa Maria, en miljöoptimerad förpackning med FSC-certifiering tillverkad i förnybart material. Arrowrot 101173 ersätter den tidigare produkten 6400 från Santa Maria.

  • Arrowrot från Santa Maria.
  • Använd vid redning av såser, soppor och stuvningar
  • Många fördelar gentemot mjöl
  • Smak- och luktfri

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x450g
Vårt Art. Nr.52017
Lev. Art. Nr.101173
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se