Avokado skivad

Magnihill

Skivad avokado fryst i storpack för restaurang och café. När de tagits ut från frysen låter du dem bara tina i 8-15 timmar i kylen (ca 4 celcius). De goda frukterna kommer från ett 20 meter högt träd med 2 decimeter långa blad. Trädet växer främst i subtropiska och tropiska klimat då det inte tål frost. Order avokado har sitt ursprung i indianfolket Aztekerna som levde och skapade ett stort rike i mexiko kring 1300-talet. På deras språk betyder det ordagrant Testikel. När frukten först kom till Sverige var det vanligt att den kallades Alligatorpäron. Avokado är ju riktigt gott att ha på mackan eller i salladen men vi vill inte pajja inspirationen så pröva att ha det i allt, gästerna lär älska det.

  • Fryst avokado färdigskivad för storkök
  • Tina 8-15 timmar i kylen före användning
  • Passar bra på mackan eller i salladen

Produktspecifikation

LeverantörMagnihill AB
VarumärkeMagnihill
Försäljningsenhet12x500g
Vårt Art. Nr.53254
Lev. Art. Nr.34525
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall96 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Magnihill

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se