Bacardi Razz 32%

Bacardi

Hallonsmakande rom från Bacardi, en favorit i drinkar. Bacardi grundades 1862 i Santiago de Cuba och här skapades världens första lagrade klara rom. Rom tillverkas över hela världen i en rad olika stilar. Framförallt har rom fått sitt stora genomslag för sin användbarhet i drinkar. Bacardi Razz har en söt smak av hallon och inslag av vanilj och lime. Denna rom kan serveras själv med lite is eller användas i drinkar, såsom D:Razz. I denna drink blandas 4cl Bacardi Razz med krossad is, hallonlikör, en skvätt Lemon sour och Sprite. Denna rom är ett utmärkt tillskott i restaurangköket, puben och baren, som vill bjuda sina gäster på en törstsläckande och underbar drink.

  • Rom från Bacardi, med smak av hallon.
  • Användbart i drinker.
  • Passar restaurang, pub och bar.

Produktspecifikation

LeverantörBacardi AB
VarumärkeBacardi
Försäljningsenhet1x70cl
Vårt Art. Nr.61792
Lev. Art. Nr.4424000306
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Bacardi

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.