Ballerina Original

Göteborgs Kex

Sveriges mest älskade kaka "Ballerina Orginal" från Göteborgs Kex. Klassikern har förgyllt miljontals svenskars vardag sedan 1963 och hon fortsätter att göra lika så. På en ohotad förstaplats i VM för kakor, hittar vi "Ballerina Orginal". Detta för sin oerhört krämiga och lena nougat, i kombination med sitt klassiska utseende. Det här är kakan för alla tidpunkter och tillfällen. Passar perfekt för café- och föreningsverksamhet. Ingen fika utan Ballerina!

  • Svensk klassiker sedan 1963
  • Perfekt för alla tidpunkter och tillfällen
  • Innehåller nötter

Visste du att vart tionde paket kakor som säljs i Sverige är ett Ballerinapaket? Dessutom äter i snitt sex personer en ballerina varje sekund! 

Psst! Doppa även gärna "Ballerina Orginal" i mjök eller kaffe för en magisk upplevelse. 

Produktspecifikation

VarumärkeGöteborgs Kex
Försäljningsenhet40x190g
Vårt Art. Nr.51845
Lev. Art. Nr.5450014004
Antal st per krt40 st
Antal krt per pall45 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Göteborgs Kex

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se