Proteinglass, Mango Passion

Barebells

Barebells Ice Cream Stick med smak av exotisk mango och passionsfrukt. Det nyaste tillskottet i den populära glass-familjen hos Barebells, är en mjuk och krämig vaniljglass med tropiska smaker. Som att sommaren inte kunde bli lite bättre, lanseras det alltså ännu en "proteinglass", men med en frisk fruktswirl med mango- och passionssmak täckt av krispig vit choklad. Pricken över i:et är dessutom de frusna mangobitarna som finns gömda i gobiten. Glassen är helt utan socker och fylld med protein. En glass för succéförsäljningen i sommar hos caféer, butiker, gym och föreningar.

  • "Ice Cream Stick Mango Passion" från Barebells
  • Helt utan socker och berikad med protein
  • Krämig vaniljglass med mango, passionsfrukt och vit choklad
  • För succéförsäljning i sommar hos caféer, butiker, gym och föreningar

Produktspecifikation

LeverantörVitamin Well AB
VarumärkeBarebells
Försäljningsenhet24x84g
Vårt Art. Nr.60384
Lev. Art. Nr.B4004
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall84 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Barebells

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se