Proteinglass, Strawberry Vanilla

Barebells

Proteinglass "Strawberry Vanilla" från Barebells. Vår- och sommarsäsongen är på G och vad passar då bättre att sälja än allas favorit - glass i stora lass. Barebells presenterar däremot inte vilken glass som helst, utan en glass som både smakar ljuvligt, är laddad med protein samt är helt utan tillsatt socker. Smaken "Strawberry Vanilla" är utan tvekan en av sommarens bästsäljare. Glassen är en krämig jordgubbs- och vaniljglass, täckt av vit choklad. Det här är produkten alla gym, föreningar och caféer borde ha i sitt sortiment enligt oss.

  • Glass med protein
  • Perfekt för vår- och sommarförsäljningen
  • Fri från tillsatt socker

Smaken "Strawberry Vanilla" innehåller 8,3 g protein per glass. Proteinglassen säljs i 24-pack.

Produktspecifikation

LeverantörVitamin Well AB
VarumärkeBarebells
Försäljningsenhet24x84.5g
Vårt Art. Nr.60386
Lev. Art. Nr.B4002
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall84 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Barebells

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se