BBQ Glaze Asian Style

Santa Maria

BBQ Glaze Asian Style med soja adderar umami till dina maträtter samtidigt som den har en angenäm asiatisk ton. Umami är den femte grundsmaken och återfinns vanligen i bland annat svamp och skaldjur, den är något svårdefinerbar men kan beskrivas som rund och fyllig sälta. Den här barbecue glazen kan du pensla på grönsaker, kött, vegetariska/veganska livsmedel och kyckling när du tillagar eller grillar råvaran. Perfekt för restauranger, caféer och hotell som vill servera smakrika grillrätter. 

  • Barbecue glaze med umami och asiatisk touch
  • Pensla på grillat
  • Perfekt  för restauranger, caféer och hotell 

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x1000g
Vårt Art. Nr.53390
Lev. Art. Nr.200519
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall84 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se