BBQ Sauce Caribbean Style Adobo

Santa Maria

BBQ Sauce Caribbean Style Adobo är fräsch och fruktigt grillsås som är klar för servering. Den här såsen hämtar inspiration från det karibiska köket och innehåller riktig fruktpuré från mango och passionsfrukt. Såsen har även en smakrik touch av hetta och koriander. Ät den till grillad ryggbiff och revbensspjäll eller till kyckling med rostade grönsaker. Ett tips är även att använda såsen för extra smaksättning på färdiga mackor. En mycket god sås att servera till dina gäster på din restaurang, hotell eller café. 

  • Frisk och fruktig sås med viss hetta och toner av koriander
  • Passar gott till grillat
  • God BBQ till restauranger, hotell och café

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x1000g
Vårt Art. Nr.53387
Lev. Art. Nr.200520
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall84 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se