Beef Brisket Kryddmix, Street Food

Santa Maria

En spännande kryddmix för restaurang och storkök. Santa Maria erbjuder ett fartfyllt streetfood-sortiment med flertalet häftiga kryddor. Denna Beef Brisket Rub är en kryddmix som på svenska kan översättas till spetsbringa vilket motsvarar den främre delen av en oxes bringa. För maximala smakupplevelse erbjuder vi denna lättanvända och högkvalitativa kryddmix. Att långkoka Beef Brisket är verkligen att rekommendera, köttet blir oerhört mört och smälter i munnen. Ta chansen att erbjuda era kunder trendiga rätter och smaker på menyn med Santa Marias nyskapande såser och kryddmixar.

Beef Brisket Rub 101366 är förpackad i nya Taste pack, en miljöoptimerad förpackning från Santa Maria med FSC-certifiering tillverkad i förnybart material. Artikeln ersätter  artikelnummer 100272.

  • Beef Brisket Rub Kryddmix för storkök och restaurang
  • Från Street Food-Sortimentet
  • Rubba in er Beef Brisket (Spetsbringa) med denna kryddmix före långkok för maximal smakupplevelse

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x545g
Vårt Art. Nr.52168
Lev. Art. Nr.101366
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se