Blåbärsmuffins

Gray's Bakery

Muffins med söta blåbär från Gray's Bakery är en given favorit på café eller i kiosk. En fluffig blåbärsmuffins är en klassiker när sockersuget drar fötterna mot caféet eller kiosken. Detta mjuka bakverk, fylld med söta blåbär, är ett perfekt tillskott i kyldisken och omtyckt av många. Här säljes bakverken i ett större format, hela 140 g, för njutning som räcker längre.

En förpackning innehåller 24 stycken muffins, som är nedfrusna. Bakverken kan tinas upp i kylskåp, i rumstemperatur eller i mikrovågsugn. I rumstemperatur är de upptinade efter ca 60 minuter. Efter upptining rekommenderas förvaring i kylskåp. För att piffa upp dessa bakverk ytterligare kan du lätt förvandla dem till cupcakes, med lite färgsprakande glasyr och dekorationer.

  • Blåbärsmuffins, perfekta till café och kiosk
  • Säljs i förpackning med 24 bakverk á 140 g
  • Bakade av Gray’s Bakery

Produktspecifikation

LeverantörGrays Bakery
VarumärkeGray's Bakery
Försäljningsenhet24x140g
Vårt Art. Nr.53865
Lev. Art. Nr.2812
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall48 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Gray's Bakery

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se