Blue Espresso Intenso, kapsel

Lavazza

Lavazza Blue Espresso kapsel passar för restauranger, caféer och hotell som har en espressomaskin med kapselsystemet Blue. Ett gräddigt espressokaffe som har en trivsam och balanserad eftersmak. De mellanrostade bönorna är av sorterna Arabica och Robusta, skördade i Brasilien respektive södra Asien. Tillsammans skapar de en härligt intensiv smak som är lika ihållande som god. kaffe. Kapseln är Blue-kompatibel och fungerar endast med detta innovativa kapselsystem. 

  • Lavazza Blue Espresso kapsel
  • Rostning: Mellan
  • Arabica- och Robustabönor
  • Kompatibel med Blue kapselsystem

Produktspecifikation

LeverantörLavazza Nordic AB
VarumärkeLavazza
Försäljningsenhet1x100st
Vårt Art. Nr.52303
Lev. Art. Nr.940
Antal st per krt100 st
Antal krt per pall270 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lavazza

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se