Broccoli KRAV

Magnihill

KRAV-märkt Frysta Broccoli buketter i storpack för storkök och restaurang från Magnihill. Broccolin har en mild smak och passar de flesta smaklökar i alla åldrar och är en mättande och nyttig grönsak som är nära besläktad med blomkålen. Broccoli går lika bra att äta som tillbehör till maten antingen rå, rostad, kokt eller som en broccolisoppa.

Kärt barn har många namn, broccolin är bla. även kallad för supergrönsaken eller kungen bland grönsakerna eftersom den är rik på antioxidanter.

  • Broccoli-buketter frysta i storpack, KRAV-märkt
  • Passar bra till storkök och restauranger
  • Mättande nyttig grönsak som är full av antioxidanter 

Produktspecifikation

LeverantörMagnihill AB
VarumärkeMagnihill
Försäljningsenhet2x2500g
Vårt Art. Nr.53229
Lev. Art. Nr.33716
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall45 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Magnihill

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se