Cashewnötter, Hela, Havssalt, Bulk

Smiling

Riktigt schyssta cashewnötter från Smiling. Tycker ni att småpåsarna tar slut för snabbt och riktigt vill frossa i nötter, kanske säljer ni nötter på bardisken och bara vill skopa upp i ett glas? Då har ni kommit rätt, samma höga kvalité som i småpåsarna men här i bulk-volym 10 kg. Att handla produkterna från Smiling gör bonden glad, miljön glad och kroppen glad. Dessa havssaltade nötter är odlade och förädlade i den Ivorianska byn Kpanan som i generationer samlat på sig stora kunskaper och passion för nötter. Nötterna är både ekologiska och Fairtade-märkta, Dessutom innehåller de betydande mängder av bland annat järn, protein, fiber och zink. TIPS: genom att scanna QR-koden på påsen kan ni få en inblick i vardagen för bönderna i Kpanan som gärna berättar hur ditt val främjar hållbar utveckling i deras land.

  • Havssaltade cashewnötter från Smiling
  • EKO- och FT-märkta
  • Rika på järn och metaller
  • Du gynnar både dig själv och bönderna
  • Bulk-volym 10 kg

Produktspecifikation

LeverantörThe Smiling Group AB
VarumärkeSmiling
Försäljningsenhet1x10kg
Vårt Art. Nr.51841
Lev. Art. Nr.1053
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall20 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Smiling

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se