Burkpepparkakor Figur

Göteborgs Kex

Spröda och klassiska pepparkaksfigurer från Göteborgs Kex. Julen 1888 är mycket speciell eftersom de godaste pepparkakorna någonsin då gräddades. Under alla dessa år har de klassiska pepparkakorna givit julefrid till miljontals hem runt om i Sverige. Pepparkaksfigurerna består av de allra bästa karaktärerna av kanel, ingefära och kryddnejlika. Kakorna har enligt oss den ultimata balansen för både stora och små, eftersom de är välkryddade utan att bli för peppriga. Ett måste för café-, resturang- och föreningsverksamhet i juletider.

  • Pepparkaksfigurer 
  • Säljs i burkar om 375g x 12
  • Passar alla åldrar

PS. Prova pepparkakorna med mögelost på nästa glögg-mingel för stående applåder.

Produktspecifikation

LeverantörOrkla Confectionary & Snacks AB
VarumärkeGöteborgs Kex
Försäljningsenhet12x375g
Vårt Art. Nr.51855
Lev. Art. Nr.5450100361
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall24 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Göteborgs Kex

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se