Chilidryck med blåbär & citrongräs

Caliente

Frisk smak av blåbär blandat med kryddiga citrongräs och en hint av chili som ger en lagom hetta. Caliente är en chili-dryck som är riktigt god iskall och lämnar efter sig ett sting av hetta. Drycken är producerad på ekologiska ingredienser. Bland övriga Caliente har nyheten Blåbär/Lemongrass/Chili fått 3/5 på het-skalan, dvs. den är lite mindre stark i gommen jämfört med Ingefära/Lime/Chili och Tranbär/Granatäpple/Chili som har 4/5 på het-skalan.

  • Ekologisk juicedryck med hetta från chili
  • 100% ekologisk och naturlig
  • Utmärkt som alkoholfritt alternativ
  • Ger en naturlig kick - frisätter endorfiner

Utöver att det är en riktigt god dryck till vardags passar en Caliente extra bra som alternativ till alkohol. Styrkan som Chili-smaken ger är riktigt uppfriskande och unik. Caliente började som en populär dryck på bl.a. Foodtrucks. De upptäckte nämligen att Chili förstärker smaken i deras maträtter. Nu mera finns Caliente över hela landet på både caféer, restauranger och hotell. Caliente grundades 2015 och vann direkt två prestigefyllda priser både som innovation och ekologisk nyhet på marknaden.

Produktspecifikation

LeverantörCaliente Beverages International AB
VarumärkeCaliente
Försäljningsenhet12x250ml
Vårt Art. Nr.51035
Lev. Art. Nr.7003
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall126 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Caliente

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se