Chilidryck med lime & ingefära

Caliente

Unik ekologisk dryck med god avslutning av chilihetta. Caliente har hämtat inspiration i från hela världen för att tillverka drycken som alla talar om. Med endast naturliga och ekologisk ingredienser, produceras Caliente i Sverige. Drycken har blivit populär efter dess kompromisslösa värderingar kring att ha god smak samt vara bra för hälsa och miljö. Lime och Ingefära har försmak av gula äpplen, rabarber, lime och ingefära som påminner om lemonad. Därefter kommer den kännetecknande smaken av god hetta, som värmer och höjer smakupplevelsen.

  • Ekologisk juicedryck med chilihetta
  • Laddad med Capsaicin med alla dess hälsofördelar
  • 100% naturlig och ekologisk
  • Det perfekta alkoholfria alternativet
  • Naturlig kick - Frisätter endorfiner, som skapar lyckokänslor

Caliente grundades 2015 och är idag en mycket populär och snabbt växande dryck runt om i landet. De första kunderna kom med food trucks, som än i dag har en försmak för den chilismakande drycken. Chili förhöjer nämligen smakupplevelsen av den serverade maten samtidigt som den är mycket mer hälsosam och bra för miljön, om man jämför med exempelvis läsk. Idag finns Caliente på allt i från hotell, restauranger och caféer till miljömedvetna butiker.

Den brännande eftersmaken från chili ger härlig nostalgi från känslan av när en len whiskey-pinne rullar ner i gommen. Hettan lägger sig som en värmande hand kring hjärtat. En perfekt ersättare till alkohol.

Produktspecifikation

LeverantörCaliente Beverages International AB
VarumärkeCaliente
Försäljningsenhet12x250ml
Vårt Art. Nr.50596
Lev. Art. Nr.7002
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall126 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Caliente

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se