Chilidryck med plommon & rosmarin

Caliente

Chilidryck med smak av färska plommon, rosmarin och så avslutas det hela med en god Caliente chilihetta. Plommon/Rosmarin är den senaste smaken från Caliente, en serie ekologiska drycker med chilihetta. Caliente produceras i Sverige med ekologiska råvaror och svenskt vatten. Den kännetecknande smaken av chili ger en unik dryck som uppskattas på restauranger, krogar, foodtrucks med mera runt om i landet. Om du vill erbjuda dina kunder någonting intressant som sticker ut från det vanliga - prova Caliente!

  • Chilidryck med smak av plommon och rosmarin
  • Perfekt som alkoholfritt alternativ
  • 100% ekologiska råvaror, tillverkad i Sverige
  • Frigör endorfiner - och det är ju kul!

Produktspecifikation

LeverantörCaliente Beverages International AB
VarumärkeCaliente
Försäljningsenhet12x250ml
Vårt Art. Nr.51036
Lev. Art. Nr.7004
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall126 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Caliente

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se