Cashewnötter, Naturell

Smiling

Likt alla andra produkter från Smiling är även denna såväl EKO- som Fairtade-certifierad. Smiling gör sitt yttersta för att främja både bönderna och slutkunderna. Hur då undrar ni? De bidrar till fair arbetsvillkor och mängder av arbetstillfällen i odlingsländerna. Produkterna både odlas och förädlas på plats för att sedan ta sig till Sverige snabbaste möjliga väg utan omvägar. Här hemma i Sverige får vi tack vare Smiling chansen att njuta av högkvalitativa artiklar som odlats med kärlek och passion. Dessa goda och naturella cashewnötter säljes i småpåsar som rymmer 50 gram.

  • Naturella cashewnötter
  • EKO- och FT-märkta
  • Odlade och förädlade i Elfenbenskusten
  • 20 x 50 gram

Produktspecifikation

LeverantörThe Smiling Group AB
VarumärkeSmiling
Försäljningsenhet20x50g
Vårt Art. Nr.51821
Lev. Art. Nr.1012
Antal st per krt20 st
Antal krt per pall140 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Smiling

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se