Gurka, skivad

Chefs Cut

Skivad gurka i storpack för restaurang, café och storkök. Gurka är en riktigt klassisk grönsak och kan användas till nästan allt. Framförallt som grönsak i sallader eller på hamburgaren eller bara ätas som den är. Chef´s cut har gjort grovjobbet med att skiva gurkan, nu är det upp till dig med serveringen. Eftersom gurka är en sådan populär grönsak så får du här lite intressant fakta om den berömda gurkan. Gurkan är i grunden en ettårig klängväxt, har den inget att klänga på så kryper den på marken. Den innehåller dessutom 96% vatten och innehåller väldigt lite kalorier. 

  • Skivad gurka, storpack
  • För restaurang, café och storkök
  • I sortimentet finns även tärnad och stavad gurka

Produktspecifikation

LeverantörEverfresh AB
VarumärkeChefs Cut
Försäljningsenhet4x1kg
Vårt Art. Nr.60614
Lev. Art. Nr.80413
Antal st per krt4 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Chefs Cut

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se