Gul lök, tärnad, EKO

Chefs Cut

Ekologisk tärnad Gul lök i storpack för restaurang, café och storkök. Den gula löken som också kallas kepalök är en av de mest populäraste lökarna och har en fin och mild löksmak som sätter tillför en extra god smak i grytor, soppor, såser och gratänger. Löken är även ett utmärkt alternativ som grönsak till en färsk sallad eller en köttbit. Everfresh levererar som alltid toppklass på sina grönsaker och här får du även din gula lök färdigtärnad. Grovjobbet är gjort och det är bara att börja laga god mat.

  • Tärnad gul lök, EKO
  • För restaurang, café och storkök
  • I sortimentet finns även tärnad, skivad och hel skalad gul lök, samt ekologisk skivad

Produktspecifikation

LeverantörEverfresh AB
VarumärkeChefs Cut
Försäljningsenhet1x1kg
Vårt Art. Nr.60629
Lev. Art. Nr.80577
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Chefs Cut

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se