Champinjoner

Lutéce

Skivade champinjoner för i stort sätt alla användningsområden. Pizza, salladsbuffé eller bra pasta funghi är några exempel. Detta är en storköksförpackning avsedd för restaurang och andra storhushåll. En förpackning väger 3000 gram och har en avrunnen vikt på 1920 gram. En transportkartong består av 6 st. 3 kg konserver.

  • Skivade champinjoner för restaurangkök och andra storhushåll
  • Utmärkt på pizza eller salladsbuffé
  • Tillverkad i Holland av det anrika företaget Lutèce

Champinjonerna är tillverkade av det anrika holländska företaget Lutèce, vilka har mer än 100 års erfarenhet av svamp. Med en årlig kapacitet på cirka 100 000 ton är de världsledare inom segmentet och driver utvecklingen.

Produktspecifikation

LeverantörMatkompaniet AB
VarumärkeLutéce
Försäljningsenhet6x3000g
Vårt Art. Nr.50541
Lev. Art. Nr.10029
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall45 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lutéce

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se