Champinjoner

Lutéce

Skivade champinjoner i påse från det anrika holländska företaget Lutéce. Med korta ledtider mellan skörd och konservering blandat med över 100 års erfarenhet av svamp så förstår ni att resultatet blir bra. Kvalitetssäkrade champinjoner goda att äta som de är eller i matlagning. På pizzan, champinjonsås, i sallad eller en pasta funghi - användingsområdena är många. 

  • Skivade champinjoner från holländska Lutéce - 100 års erfarenhet
  • Utmärkt för storkök och restauranger
  • Många användningsområden

Med en årlig kapacitet på cirka 100 000 ton är Lutéce världsledare inom segmentet och driver utvecklingen. Säljes i påsar om drygt 2 kg. 

 

Produktspecifikation

LeverantörMatkompaniet AB
VarumärkeLutéce
Försäljningsenhet1x2460g
Vårt Art. Nr.50882
Lev. Art. Nr.10042
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall56 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lutéce

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se