Veganskt & ekologiskt CherryChick, storpack

EC-GO

Veganskt godis CherryChick från EC-GO, för butik, kiosk och förening. Om du gillar surt godis med körsbärssmak då är CheeryChick något för dig! Gjord på natruliga råvaror, med smak av grönt äpple, körsbärscola och svarta vinbär och lime. Bästa kombinationen av sött och surt, med ett härligt lager av surt socker på för att ge godiset det lilla extra. Du kan med gott samvete äta EC-GOs godis, eftersom det är både ekologiskt och veganskt och dessutom gluten- och gelatinfritt och fri från palmolja. EC-GOs produkter är inte bara goda utan också snälla mot miljön och djuren. 

  • Ekologiska och veganska körsbärsgodis med smak av grönt äpple, körsbärscola och svarta vinbär och lime.
  • Gluten- och gelatinfritt och fri från palmolja
  • Förpackning 2x2kg

Produktspecifikation

LeverantörEC-GO AB
VarumärkeEC-GO
Försäljningsenhet2x2kg
Vårt Art. Nr.61876
Lev. Art. Nr.52
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall150 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se