Chilipeppar Piri Piri

Santa Maria

Chilipeppar Piri Piri för restaurang i storköksförpackning från Santa Maria. Piri piri används som smaksättning av mat och bör användas med försiktighet på grund av sin brännande hetta. Piri piri används främst till grytor, marinader och såser. Piri Piri odlas främst i Portugal och används mycket i det protugisiska köket.

Piri Piri 101227 är förpackad i nya Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter plastburken. Ersätter artikelnummer 6269.

  • Chilipeppar Piri Piri 215g för restaurang och storkök
  • En av de minsta och starkaste chilisorterna
  • FSC-certifierad och miljöoptimerad förpackning

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x215g
Vårt Art. Nr.52060
Lev. Art. Nr.101227
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se