Chokladboll, 30 g

Gray's Bakery

Chokladbollar täckta i kokosflingor från Gray's Bakery för servering på café, kiosk och event. För många är chokladbollen kanske någon av de första godsakerna som de bakade som barn. Många minns kanske fortfarande hur de fick knåda smeten med händerna och en vuxens något skräckslagna min när de rörde vid saker innan händerna blev tvättade. Chokladbollen är fylld av minnen och nostalgi, vilket bringar glädje till bordet vid café och kiosk.

Gray’s Bakery bakar sina chokladbollar med kokosflingor och de säljes här i förpackningar med 49 chokladbollar á 30g. Chokladbollarna är nedfrusna, för att det ska bli enkelt att hantera matsvinn och försäljning. Upptining sker på ca 30 minuter i rumstemperatur och efteråt rekommenderas förvaring i kylskåp.

  • Chokladbollar med kokosflingor från Gray's Bakery
  • Utmärkt för fika på café, kiosk och event  
  • Säljes i förpackning med 49x30g

Produktspecifikation

LeverantörGrays Bakery
VarumärkeGray's Bakery
Försäljningsenhet49x30g
Vårt Art. Nr.53851
Lev. Art. Nr.5008
Antal st per krt49 st
Antal krt per pall120 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Gray's Bakery

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se