Cloudy Citrus, Äpple & Lime

Kullamust

Uppfriskande äpplemust "Cloudy Citrus Äpple & Lime" från Kullamust för café, restaurang, catering och bar. I skåne finner vi den lilla byn Mjöhult där man producerat kallpressad äpplemust sedan 1929. Processen ser in princip likadan ut nu som då och på Kullamust tummar man varken på kvalitet eller smak. Äpplemust är ett genuint hantverk som leder till en balanserad sötma och elegant syrlighet. Musten är helt utan tillsatser och konserveringsmedel och här presenteras den uppfriskande nyheten med inslag av lime. Cloudy Citrus Lime fungerar utmärkt som både måltidsdryck eller som förfriskning i baren eller till fikabrödet.  

  • Äppelmust från Kullamust med inslag av syrlig lime för café, restaurang och bar
  • Säljes i glasflaskor med 250 ml/flaska
  • Utmärkt som måltidsdryck eller som törstsläckare
  • Toppen som alkoholfritt alternativ

Visste ni att det som blir kvar vid pressning av äpplen görs om till biogas som sedan bussarna i Helsingborg körs på? Otroligt!

Produktspecifikation

VarumärkeKullamust
Försäljningsenhet20x250ml
Vårt Art. Nr.61164
Lev. Art. Nr.2008020
Antal st per krt20 st
Antal krt per pall55 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Kullamust

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se