Coca Cola, Lemon

Coca Cola

Original smaken av Coca Cola med smak av citron i 33 cl burk för café, restaurang och andra återförsäljare. Den klassiska smaken av Coca Cola har länge avnjutits med en skiva citron i glaset på restauranger och caféer. Nu finns den med färdig smak av citron, men det går så klart bra att servera den iskall med en citronklyfta i som granering för ögats skull. Coca Cola Lemon kommer här i den nya smala 33 cl burken och har en gul tydlig rand på toppen som förtydligar för gästerna att det är citron-smaken i burken. Smaken lanserades sommaren 2019 och ser ut att bli succé.

  • Coca Cola Lemon i burk 33 cl
  • Klassisk Coca Cola med smak av citron
  • Servera iskall med en citronklyfta som ögongodis

Produktspecifikation

VarumärkeCoca Cola
Försäljningsenhet20x33cl
Vårt Art. Nr.61780
Lev. Art. Nr.2150
Antal st per krt20 st
Antal krt per pall104 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Coca Cola

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se