Coca Cola Light, Mango

Coca Cola

Coca-Cola Light med smak av mango i 33cl-burk. År 1983 lanserade Coca-Cola sin första sockerfria läsk Coca-Cola Light och blev snabbt ett solklart alternativ i världen över. Här presenterar vi Coca-Cola Light Mango, ett riktigt fruktigt alternativ till den klassiska Coca-Cola Light. Utmärkt för dig som vill åt den lätta smaken av Coca-Cola Light och även en god twist av mango. Samtidigt är drycken helt fri från socker och kalorier. Ett måste i sortimentet hos café, restaurang och kiosk.

  • Coca-Cola Light Mango, 33cl
  • Storpack för restaurang, café och kiosk
  • Socker- och kalorifri

Produktspecifikation

LeverantörCoca-Cola European Partners Sverige AB
VarumärkeCoca Cola
Försäljningsenhet24x33cl
Vårt Art. Nr.61076
Lev. Art. Nr.2211
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Coca Cola

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se