Cold Brew Colombia Antioquia

Löfbergs

Cold Brew Colombia Antioquia Reserve som 1 L, från Löfbergs. En av de största trenderna nu är det kallbryggda kaffet, vilket innebär att kaffet bryggs med friskt och kallt vatten under 16 timmar. Detta resulterar in en helt unikt ljuvlig smak, med en lätt honungssötma som smyger sig på i eftersmaken. Kallbryggt kaffe från Löfbergs innehåller 100 % Arabica-bönor och kommer från Antioquias branta sluttningar i Colombia. En talande succé i sortimentet för caféer, barer och restauranger. Den här varianten är toppen att använda i exempelvis kaffedrinkar, eftersom den är enkel att försluta samt har en stor kvantitet.

  • 1 L kallbryggt kaffe från Löfbergs
  • 100 % Arabica-bönor
  • Fylligt kaffe med en mild syrlighet och lätt honungssötma i eftersmaken

Psst! Det kallbryggda kaffet är en del av Löfbergs projekt Next Generation i Colombia. Där arbetar Löfbergs genom utbildning och handel, med att skapa en starkare framtidstro för unga kaffeodlare. Därför är även produkten Fairtrade-certifierad.

Produktspecifikation

VarumärkeLöfbergs
Försäljningsenhet1x1l
Vårt Art. Nr.52339
Lev. Art. Nr.10694
Antal st per krt8 st
Antal krt per pall68 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Löfbergs

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se