Creme Patissere - Vaniljkräm

Debic

Creme Patissere är en typ av vaniljkräm som görs på vaniljstång, mjölk, socker och äggula, här i storpack för bageri, restaurang och catering. Debics solgula Creme Patissère är av hög kvalité och redo användas direkt. Vaniljkräm kan användas som fyllning i tårtor, pajer eller som topping på bakverk. Denna Creme Patissère kan smaksättas med fruktpuréer och likörer med fortsatt bibehållen struktur. Debics vaniljkräm har smidig konsistens, kan användas både till varma och kalla bakverk samt är frysstabil efter bearbetning. En mycket säker produkt att använda för bagerier, hotell och catering verksamheter.

  • Solgul Vaniljkräm från Debic
  • Används som fyllning i bakverk
  • Hög kvalité för bageri, hotell och catering

Produktspecifikation

LeverantörFrieslandCampina NL
VarumärkeDebic
Försäljningsenhet1x10kg
Vårt Art. Nr.61140
Lev. Art. Nr.0076592
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Debic

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se