Croissant Cocoa King

Bonjour

Chokladcroissanter från Bonjour för café, restauranger och hotell. En smarrig klassisk fransk croissant med choklad inbakad inuti, mums! Croissanten är en spröd halvmåneformad bakelse som är perfekt att avnjutas till en kopp varm kaffe. Croissanten innehåller bland annat mjölk, ägg, vetemjöl, smör och salt. Här säljes croissanterna i förpackningar med 55 st bakverk á 87g. De säljes halvbakade, vilket innebär att de bara behöver bakas klart i ugnen en liten stund hos er. Croissanterna bakas i ca 18-20 min på 170 grader innan de är färdiga att serveras! Innann bakning förvaras dem i frysen och behöver ej tinas upp emellan! Kommer definitivt vara en favorit på caféet eller hotellfrukosten!

  • Smarriga chokladcroissanter, bakad med kärlek av Bonjour.
  • Säljes nedfrusna i förpackningar med 55x87g
  • Bake-off. Behöver bakas i ugn innan servering.

Produktspecifikation

VarumärkeBonjour
Försäljningsenhet55x87g
Vårt Art. Nr.54239
Lev. Art. Nr.3786
Antal st per krt55 st
Antal krt per pall40 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Bonjour

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se