Osaltat Smör Croissant

Debic

Osaltat smör av hög kvalité från Debic som är särskiltutformat för bakning av croissanter och wienerbröd.Alla som har bakat croissanter vet att det krävs kavling, kavling och åter kavling. Debic gör nu detta lite enklare genom sitt färdigformade smör, som är redo att kavlas in i degen utan att behövas formas om. Perfekt för hotellet som vill laga lyxig hotellfrukost med croissanter eller till bageriet som vill servera kunderna nybakta croissanter eller wienerbröd.

  • Osaltat smör från Debic
  • Smältpunkt 34°C till 36°C
  • Utmärkt för bakning av croissanter och wienerbröd
  • För hotell, bageri och storkök

Produktspecifikation

LeverantörFrieslandCampina NL
VarumärkeDebic
Försäljningsenhet5x2kg
Vårt Art. Nr.61129
Lev. Art. Nr.0900074
Antal st per krt5 st
Antal krt per pall77 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Debic

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se