Grädde för matlagning 20% 5L (Culinaire Original)

Debic

Culinaire Original från Debic är en grädde avsedd för matlagning med en fetthalt på 20%. En grädde för äkta livmedelsproffs som vill ha en redan reducerad grädde och samma bindegenskaper som en grädde med 40% fett. Den här proffisionella grädden kokar varken över eller bränner vid. Culinaire Orginal är även tålig när det gäller nedfrysning och återuppvärmning. Perfekt för restauranger, hotell och storkök som vill laga goda såser, soppor och gratänger. 

  • Matlagningsgrädde med 20% fetthalt
  • Klarar uppvärming
  • Utmärkt för matlaging restaurang- och hotellkök

Produktspecifikation

LeverantörFrieslandCampina NL
VarumärkeDebic
Försäljningsenhet3x5l
Vårt Art. Nr.61117
Lev. Art. Nr.0076560
Antal st per krt3 st
Antal krt per pall44 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Debic

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se