Curry, Organic

Santa Maria

Ekologisk curry-krydda från Santa Maria. Curry är en populär smak inom många olika kulturer och är oerhört god tillsammans med kyckling, risrätter men även i olika typer av såser. Tips är att fräsa kryddan i lite smör för att frigöra och framhäva smakerna.

Curry Organic 101232 kommer i nya Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter plastburken. Ersätter artikelnummer 6482

  • Curry, Organic
  • Ersätter 6482
  • En klassiker till kyckling och ris

.

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x370g
Vårt Art. Nr.52064
Lev. Art. Nr.101232
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se