Digestive Original

Göteborgs Kex

Klassiska kexet "Digestive Original" med smak av rostat vete från Göteborgs Kex. Det svenska orginalet till kex måste kanske ändå presenteras som Digestive. Oavsett pålägg eller utan är Digestivekexet en vinnare i livet. Jämfört med andra kex på marknaden har Digestivefamiljen den högsta halten kostfiber och fullkorn samt innehåller mindre socker. Visste ni att Sveriges allra första kexbageri fanns i Kungälv utanför Göteborg, och här föddes idén om Digestive! Det var bagarens brittiska fru som desperat ville ha ett matigare kex till sitt afternoon tea. Det här är produkten att ha i sortimentet för caféer och föreningar.

  • Digestivekex med smak av rostat vete
  • Ett måste för caféer och föreningar
  • Säljs i 20-pack

Digestivekexen finns även i en ekologisk variant om du vill få in miljön på en hörn också.

Produktspecifikation

LeverantörOrkla Confectionary & Snacks AB
VarumärkeGöteborgs Kex
Försäljningsenhet20x400g
Vårt Art. Nr.51857
Lev. Art. Nr.5450100160
Antal st per krt20 st
Antal krt per pall40 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Göteborgs Kex

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se