Textilblekning- och blötläggningsmedel, DIP-IT PLUS

ECOLAB

Textilbleknings- och blötläggningsmedel från ECOLAB. DIP-IT PLUS är ett blekmedel som effektivt reducerar fläckar på både vita och färgstarka textiler. Medlet går att använda både i tvättmaskin eller genom blötläggning. Fungerar även för missfärgningar på porslin och plast. Ett sådant här medel är perfekt för allt ifrån tvättningen av dagens använda förkläden, till kökshanddukarna i storköket. Även dukarna på caféet eller restaurangen blir för exempelvis fläckfria med DIP-IT PLUS.

  • Blekning och blötläggningsnmedel för textiler
  • Fungerar mycket bra i diskmaskin
  • Ultimat för café, storkök och restauranger med dess textiler av olika slag.

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet6x2.4kg
Vårt Art. Nr.60424
Lev. Art. Nr.9036740
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se