Desinficerade servetter, Eco-Bac Wipes

ECOLAB

Smidig behållare innehållande 200 engångsservetter som är impregnerade med desinfektionsmedel. Kan användas på alla ytor och både rengör och desinfekterar på samma gång. En smidig lösning som hjälper er att hålla rent och snyggt på arbetsplatsen och varken spädning, blandning eller eftersköljning behövs. Säljes i en jumbobox innehållande 6 behållare med 200 servetter.

  • 200 servetter med desinfektionsmedel
  • Håll rent och snyggt
  • 6 behåller - 200 servetter i varje

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet6x200st
Vårt Art. Nr.51751
Lev. Art. Nr.9053540
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se