Filmjölk 3%, 1 L, EKO

Arla

Ekologisk filmjölk 3%, i enlitersförpackning från Arla. Perfekt för frukostservering hos café, hotell, konferens och förening. Arlas KRAV-certifierade filmjölk är gjord av ekologisk mjölk från svenska gårdar, och har varit en självklarhet på frukostserveringen sedan vikingatiden (!). Fil är dessutom en viktig komponent i bakning. Filmjölk har en svagt syrlig smak med en lätt gräddighet och sin klassiska karaktär av filarom. Servera filmjölk med müsli, flingor, frukt eller bär för en nyttig och uppskattad frukost för alla åldrar. Förvaras kylt. 

  • Ekologisk och KRAV-certifierad filmjölk från Arla 
  • Säljes som 6 st 1-litersförpackningar
  • För frukostservering på café, hotell, konferens och förening
  • 3% fetthalt 
  • Förvaras kylt

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet6x1l
Vårt Art. Nr.52667
Lev. Art. Nr.8797
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se