Ekologisk Solrosolja

Bonella

Ekologisk Solrosolja från VFI är har en rund, mjuk och neutral smak som gör att den fungerar som en bra allround olja. Denna ekologiska olja kan med fördel användas bland annat till att slå en majonnäs, olika röror, som salladsdressing eller som bas för marinader. Solrosoljan går även att använda vid stekning. Produkten kommer i en 10 L bag-in-box, mycket fördelaktigt för storkök, restauranger och catering verksamheter.

  • Mycket rund och neutral smak
  • Användningsbar i både det varma och kalla köket
  • Ekologisk solrosolja för storkök

Denna ekologiska solrosolja tillverkas av det Österrikiska familjeföretaget VFI, vackert beläget mellan Wien och Innsbruck. Företagets nyckelkompetens är just varsamt producerade ekologiska oljor. De naturliga oljorna är framtagna från oljefröer av hög kvalité som verkligen lyfter fram smaker ur råvarorna man väljer att kombinera med.

Produktspecifikation

LeverantörPaulsson & Harrysson Group AB
VarumärkeBonella
Försäljningsenhet1x10l
Vårt Art. Nr.61106
Lev. Art. Nr.0000-3
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall72 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se