Enbär, Krydda

Santa Maria

Enbärskrydda från Santa Maria. Som namnet delvis avslöjar så växer enbären på enträdet. Denna taggiga bergväxt bär sina bär i tre år innan de skördas och torkas för att vi ska få en krydda i världsklass. De kan användas både hela och krossade och är fantastiskt goda till kraftfull mat i form av vilt, lamm, såser och marinader. Dessutom agerar de bas i enbärsdricka och som brännvinskrydda. Enbären är unika och är svåra att ersätta med annan krydda så se till att den inte tar slut!

Enbär 101343 är förpackad i nya Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter plastburken med artikelnummer 6224.

  • Enbär, krydda
  • Använd krossade eller hela
  • FInns ingen ersättande krydda
  • Passar till allt vilt kött

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x290g
Vårt Art. Nr.52153
Lev. Art. Nr.101343
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se