Handtvål, Epicare Clean

ECOLAB

Genomskinlig handtvål från ECOLAB. En mild tvål som tack vare sin avsaknad av parfym lämpar sig utmärkt för verksamheter inom livsmedelsbranschen och vårdsektorn. Ett säkert och hygieniskt val som bara fylls på i dispensern från ECOLAB. Genom sin erkända effektivitet och maximala miljöanpassning har artikeln erhållit EU-blommans (ECO-Label) miljöcertifikat.

  • Handtvål
  • Genomskinlig och parfymlös
  • Miljöcertificerad

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet1x500ml
Vårt Art. Nr.51739
Lev. Art. Nr.9053860
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se