Fajita Spice Mix

Santa Maria

Fajita Spice Mix i storköksförpackning från Santa Maria. Detta är den ultimata kryddmixen för att drömma sig bort till Mexiko. Smaken är av örtig karaktär med vitlök, cayenne, lök, svartpeppar och en aning curry. Fajita är en tex-mex rätt bestående av grillat eller stekt kött på tortillabröd som toppas med gräddfil och salsa.

Fajita Spice Mix 101251 är förpackad i nya Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter två liters förpackningen. Ersätter artikelnummer 4357.

  • Fajitakrydda 532g för storkök och restaurang
  • Används självklart till Fajita
  • FSC-certifierad och miljöoptimerad förpackning

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x532g
Vårt Art. Nr.52082
Lev. Art. Nr.101251
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se